AMBITION

Mijn ambitie ligt binnen het produceren van film- en televisie content in deze eeuwig veranderende industrie. Waar Lineair en non-lineair beide een eigen weg aan het nemen zijn, blijf ik op productioneel gebied beide bij!


Ervaring

Onze man in Teheran – NPO 2

Bekroond met een zilveren Nipkow Schijf

“Het is nu of nooit: Iran wordt een moderne, open staat, die weer contacten onderhoudt met het westen. Of het tij keert alsnog en het land gaat uiteindelijk toch richting een streng islamitische republiek, waar de politieke lijn wordt bepaald door de opperste religieuze leider.” – VPRO, 2016

Klik hier voor meer info


COMING HOME – Producer – Nieuwefilmers (7 & 8 februari in productie)

Coming home, een film over overspel welke het verhaal vertelt over het thuis komen. De stilte welke op een hele bijzondere manier geschoten is, achterstevoren.

Scenario en regie: Thomas Leur
Uitvoerend producent: Didi Spaans
Producer: Thomas Greven


Retina – Hoofd Producer – GoShort filmfestival Nijmegen (in Post productie)

De film ‘Retina’ is een speelse drama/romance die zich afspeelt in een wereld waar nog maar twee mensen leven, die dan ook nog eens een stel zijn. Drie maanden nadat iedereen waarvan ze houden is verdwenen, proberen de twee karakters een zinvol bestaan in stand te houden. Alle leuke dingen zijn gedaan en een doel kunnen ze niet vinden.

Scenario en regie: Niels Veenendaal
Producent: Lisa de Bije
Hoofd Producer: Thomas Greven


Eigen Scenario – Hoe Durf Je (in Pre-productie)

Een hartverscheurend en taboedoorbrekend verhaal over een jong meisje. Een fictiefilm over een onbegrijpelijk gecompliceerd leven, bekeken als van achter een glazen kozijn.

Onaanraakbaar, stil, met zo veel lawaai.


ROBOSAPIENS – NPO 2

In Robosapiens onderzoekt Jelle Brandt Corstius hoe robots en kunstmatige intelligentie ons leven beïnvloeden en nog verder gaan veranderen. De snelheid van de technologische ontwikkelingen is exponentieel. Wat betekent dat voor ons mensen? Is er reden tot vrees of moet men juist verwachtingsvol uitzien naar de toekomst?

Klik hier voor meer info