AMBITION

Mijn ambitie ligt binnen het produceren van film- en televisie content in deze eeuwig veranderende industrie. Waar Lineair en non-lineair beide een eigen weg aan het nemen zijn, blijf ik op productioneel gebied beide bij!


Ervaring

POSTPRODUCTIE COÖRDINATOR – NOMOBO

Bij NOMOBO heb ik in, het bedrijvige en innovatieve bedrijf dat het is, meerdere nieuwe workflows mogen implementeren, waaronder remote-editing, broadcast asset management, systeem implementatie en dat in samenwerking met een prachtig team van interne en externe (post-)productie krachten.


COMING HOME – Producer – Nieuwefilmers

Scenario en regie: Thomas Leur
Uitvoerend producent: Didi Spaans
Producer: Thomas Greven

Coming home, een film over overspel welke het verhaal vertelt over het thuis komen. De stilte welke op een hele bijzondere manier geschoten is, achterstevoren.

Scenario en regie: Thomas Leur
Uitvoerend producent: Didi Spaans
Producer: Thomas Greven


Retina – Hoofd Producer – GoShort filmfestival Nijmegen

De film ‘Retina’ is een speelse drama/romance die zich afspeelt in een wereld waar nog maar twee mensen leven, die dan ook nog eens een stel zijn. Drie maanden nadat iedereen waarvan ze houden is verdwenen, proberen de twee karakters een zinvol bestaan in stand te houden. Alle leuke dingen zijn gedaan en een doel kunnen ze niet vinden.

Scenario en regie: Niels Veenendaal
Uitvoerend producent: Lisa de Bije
Producer: Thomas Greven


VPRO – Onze man in Teheran – NPO 2

“Het is nu of nooit: Iran wordt een moderne, open staat, die weer contacten onderhoudt met het westen. Of het tij keert alsnog en het land gaat uiteindelijk toch richting een streng islamitische republiek, waar de politieke lijn wordt bepaald door de opperste religieuze leider.” – VPRO, 2016

Klik hier voor meer info


VPRO – ROBOSAPIENS – NPO 2

In Robosapiens onderzoekt Jelle Brandt Corstius hoe robots en kunstmatige intelligentie ons leven beïnvloeden en nog verder gaan veranderen. De snelheid van de technologische ontwikkelingen is exponentieel. Wat betekent dat voor ons mensen? Is er reden tot vrees of moet men juist verwachtingsvol uitzien naar de toekomst?

Klik hier voor meer info